Federaţia Engleză de Fotbal (FA) anunţă că legendarul Bobby Charlton, care a încetat din viaţă sâmbătă, va fi omagiat pe Stadionul Wembley la meciul Angliei cu Malta, din data de 17 noiembrie, din preliminariile Euro 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem extrem de întristaţi de vestea trecerii în nefiinţă a fostului căpitan al Angliei, Sir Bobby Charlton”, a menţionat FA într-un mesaj.

“O adevărată legendă a sportului nostru. Nu te vom uita niciodată Sir Bobby”, a notat şi naţionala Angliei într-un mesaj după decesul lui Charlton.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a transmis condoleanţe în numele forului mondial.

“În numele FIFA şi al familiei fotbalului transmit condoleanţe familiei şi prietenilor lui Sir Bobby Charlton. Plângem pierderea unuia dintre membrii echipei Angliei care a câştigat Cupa Mondială din 1966 şi a unei legende a fotbalului, al cărei impact asupra jocului s-a întins pe mai multe generaţii. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către toţi cei care i-au fost apropiaţi, către foştii săi coechipieri, Federaţia de Fotbal şi Manchester United. Odihnească-se în pace".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.