Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat joi seară că nu se pune problema plecării lui Gheorghe Hagi de la gruparea constănţeană, el menţionând că tehnicianul a avut "ceva" în această vară, dar nu l-a tentat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nici vorbă să plece Hagi. El n-are nicio ofertă, a avut ceva în vară dar nu l-a tentat. Va ărmâne în continuare.. Sperăm să pună pe picioare o nouă echipă competitivă. Premise sunt, există material şi printre jucători din academie şi cred că mai pot fi găsiţi jucători în scurtul timp până la finalul perioadei de transferuri.", a spus Bivolaru la Digi Sport.

El a precizat că FC Viitorul are probleme de sănătate în lot după meciul cu FC Salzburg, pierdut cu scorul de 0-4. "Avem probleme de sănătate cu unii jucători. Rădoi e în cârje, Ţucudean după o comoţie în prima repriză, mai sunt şi alţii cu probleme... Când e să nu-ţi meargă nimic mai ai şi astfel de probleme de sănătate, pe lângă faptul că nu marchezi".

Bivolaru a menţionat că echipa FC Viitorul există şi va exista în continuare, iar din punct de vedere financiar situaţia este stabilă. "Unii şi-ar dori să ne elimine dintre posibilii contracandidaţi, sper să nu aibă satisfacţia asta. Echipa există, va exista în continuare şi va lupta pentru play-off. E greu acum de spus cine va asigura lucrul ăsta, pentru că lotul este destul de subţiat, dar mai există câteva zile în care se mai pot face transferuri. Avem în obiectiv 2-3 jucători care pot veni la echipă. Să se pună pe picioare şi cei care au probleme acum. (...) Probabil că n-am gestionat foarte bine momentul de după câştigarea campionatului, au fost şi cauze obiective, ne-am ocupat de procese şi lucruri de genul acesta, au plecat jucători care erau titulari, au venit jucători, dar din punct de vedere financiar totul este stabil", a explicat el.

Cristian Bivolaru a mai spus că zilele trecute FC Viitorul a primit o ofertă pentru Cristi Ganea: "Zilele trecute am avut o ofertă foarte interesantă pentru Cristi Ganea, care nu sa finalizat încă dar e posibil să se întâmple lucrul ăsta. Nu din ţară".

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa austriacă FC Salzburg, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa. Austriecii, care s-au impus şi în meciul tur, săptămâna trecută, la Ovidiu, scor 3-1, s-au calificat în grupele competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.