Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat, miercuri, că probabil nici antrenorul Ladislau Boloni nu este foarte bucuros că formaţia sa, Antwerp, va întâlni echipa lui Gheorghe Hagi în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că nici Boloni nu este foarte încântat că ne întâlneşte pe noi. Are o echipă puternică. Am văzut că s-a bătut până târziu la titlu. Nu ştiu dacă le-au plecat, le-au venit jucători… Dar sigur va fi un meci foarte greu. Sper dacă vindem ceva să o facem după ieşirea din cupele europene, ar fi păcat să nu avem cea mai bună formulă la meciurile cu Loţi. Cu siguranţă vor mai fi şi plecări şi veniri. Strategia este aceeaşi dintotdeauna, să ne batem şi să câştigăm tot ce putem. Dacă formula de lot nu se schimbă prea mult putem să ne batem cu succes la titlu. Brighton a făcut o mutare inspirată cu Băluţă, după Campionatul European nu-l mai putea lua cu banii ăia", a declarat Bivolaru la Digisport.

Formaţia FC Viitorul va întâlni echipa Antwerp, în turul doi preliminar al Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de miercuri, de la Nyon.

Formaţia Antwerp este antrenată de Ladislau Boloni.

Echipa lui Gheorghe Hagi va disputa primul meci în deplasare.

Meciurile se vor disputa la 25 iulie (turul) şi 1 august (returul).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.