Marius Bilaşco, managerul sportiv de la CFR Cluj, a declarat, miercuri, că echipa campioană a tratat cu seriozitate şi Cupa României, dar şi campionatul. El a subliniat că nu există probleme financiare la CFR Cluj şi antrenorul Alin Minteuan are în continuare credit ca antrenor al echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu există în situaţia de faţă o echipă preferată cu care ai vrea să cazi pentru că toate echipele sunt puternice şi demult nu am mai văzut o competiţie atât de echilibrată precum Cupa României. Noi am tratat şi Cupa României şi campionatul cu seriozitate şi vom juca în continuare pe ambele fronturi sută la sută", a afirmat Bilaşco, la Casa Fotbalului.

El a mai spus că deocamndată nu s-a discutat cu niciun antrenor: "Alin Minteuan este antrenorul echipei, are credit în continuare din partea conducerii. A venit într-un moment destul de delicat, a reuşit să gestioneze cele trei partide de când este principal şi cred eu că face o treabă minunată. A fost acceptat de către grup foarte bine şi conducerea îl susţine".

Întrebat dacă Dan Petrescu nu a fost adus pentru că există probleme financiare, Bilaşco a răspuns: "Tocmai am spus că la CFR nu există probleme financiare. Nu se puse problema de aşa ceva. Eu nu am discutat cu Dan Petrescu. Am evitat să discut în această perioadă cu el pentru că nu am vrut să intervin în anumite discuţii din momentul în care el a plecat de la echipă. Ca să nu mai există speculaţii, pot spune că în acest moment la club nu există datorii către jucători, au fost doar acele restanţe, nişte prime, care nu semnifică foarte mult şi care s-au achitat. În continuare cred că CFR nu va avea probleme financiare, pentru că avem asigurat bugetul pentru cel puţin încă un an şi jumătate", a spus Bilaşco.

CFR Cluj va juca împotriva formaţiei Astra Giurgiu în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi de miercuri, de la Casa Fotbalului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.