Bianca Pascu a obţinut medalia de bronz în proba individuală de sabie, din cadrul Campionatelor Mondiale de scrimă de la Budapesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul ei meci de pe tabloul principal, Bianca a eliminat-o pe rusoaica Yana Egorian, campioana olimpică de la Rio 2016, pe care a învins-o cu 15-13. Bianca a trecut apoi de o altă rusoaică, Olga Nikitina, de care a dispus cu 15-7. În optimi românca a avut ceva emoţii cu indianca Anandha Chadalavada, pe care a condus-o aproape întreaga partidă, însă a fost egalată la 14 după ce a avut şi 13-7 pe tabelă. În cele din urmă Bianca a câştigat cu 15-14 şi s-a calificat în sferturi. Aici adversară i-a fost americanca Anne-Elizabeth Stone, iar românca a avut din nou emoţii. A condus cu 13-5, dar adversara a revenit, a fost la un pas de egalare, însă Bianca a câştigat cu 15-13 meciul care a calificat-o în semifinale, anunţă federaţia de scrimă.

În meciul decisiv pentru accederea în finală, Bianca a înfruntat-o pe Olga KHrlan (Ucraina), triplă campioană mondială şi sextuplă campioană europeană. Duelul dintre cele două sabrere a fost unul dominat de ucraineancă, aceasta impunându-se cu 15-5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.