Betis Sevilla a câştigat pentru a treia oară în istorie Cupa Spaniei, după ce a învins, cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, pe Valencia, în finală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La sfârşitul celot 90 de minute regulamentare, scorul a fost 1-1, scor păstrat şi după prelungiri.

Au marcat: Iglesias '11 / Duro '30.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La loviturile de departajare, au marcat toţi fotbaliştii formaţiei andaluze. De la Valencia, a ratat Musah, care a trimis balonul peste poartă.

Acesta este primul trofeu pentru formaţi antrenată de chilianul Manuel Pellegrini din 2005. Betis a mai câştigat Copa del Rey în sezoanele 1976/1977 şi 2004/2005.

Valencia rămâne cu opt cupe în palamares, ultimul fiind cucerit în 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.