Atacantul Karim Benzema nu a fost convocat de antrenorul său, Marcelo Gallardo, în lotul echipei Al-Ittihad, pentru optimile Ligii Campionilor Asiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al Ittihad va înfrunta joi pe Navbahor Namangan în optimile Ligii Campionilor Asiei.

Potrivit cotidianului sportiv spaniol AS, francezul nu face parte din lotul pentru deplasarea în Uzbekistan, din cauza restricţiilor impuse jucătorilor străini în această competiţie. Cluburile din Liga Campionilor Asiei au voie să selecteze doar cinci jucători străini pentru meciurile din Liga Campionilor.

Prin urmare, Gallardo a optat pentru meciul cu fundaşul central egiptean Ahmed Hegazy, mijlocaşii francez N'Golo Kanté şi brazilian Fabinho şi atacanţii brazilian Romarinho şi marocan Abderrazak Hamdallah.

Benzema nu se află pe listă din cauza faptului că nu este în formă, ca urmate a absenţei sale în timpul cantonamentului organizat de Al Ittihad la Dubai, potrivit presei spaniole.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.