Căpitanul echipei FC Viitorul, Romario Benzar, a declarat că jucătorii formaţiei lui Gheorghe Hagi nu au fost interesaţi de discuţiile de vineri seară, de dinaintea ultimei etape din play-off, subliniind că ei vor merge şi în America, nu doar la TAS, dar cu medaliile ăi trofeul de campioni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ne-au interesat, dacă vor mergem şi în America, nu la TAS, dar mergem cu trofeul. Avem şi medalia şi tricoul şi cupa, mergem împreună la TAS", a declarat Benzar la Digisport.

Jucătorul echipei constănţene le-a luat apoi interviuri colegilor săi Râmniceanu, Ţîru şi Hodorogea.

"Am cei mai tari colegi şi le mulţumesc că au adus trofeul la Constanţa", a spus Hodorogea, în timp ce Ţîru a subliniat că abia aşteaptă să ajungă acasă pentru a sărbători alături de finul său Mario, băieţelul lui Benzar.

Formaţia FC Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I şi, conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, este noua campioană a României. FCSB a învins CSU Craiova cu 3-0 şi a terminat la egalitate de puncte cu FC Viitorul, 44. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB, care a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-0, ar trebui să fie campioana României. Şi înainte şi după acest meci, patronul bucureştenilor, Gigi Becali, a spus că se va adresa TAS pentru a primi dreptate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.