Fundaşul Romario Benzar i-a mulţumit fostului său antrenor, Gheorghe Hagi, după plecarea de la FC Viitorul, printr-un mesaj postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, în care menţionează că tehnicianul l-a format atât ca fotbalist cât şi ca om.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A venit momentul să-mi iau rămas bun de la clubul care m-a crescut şi de la omul care mi-a influenţat cel mai mult cariera. Pe această cale vreau sa le mulţumesc tuturor ce fac parte din clubul Viitorul, şi în special lui Gheorghe Hagi, căruia am să-i fiu mereu recunoscător. Fără Gheorghe Hagi nu ajungeam unde sunt astăzi, el m-a format atât ca fotbalist, cât şi ca om. Las în spate un grup frumos de prieteni alături de care am reuşit o performanţă incredibilă, am pornit de jos şi am ajuns campionii României. Sunt mândru că am facut parte în toţi aceşti ani din acest proiect, demn de luat exemplu. Le urez foştilor mei colegi multă baftă în continuare şi sper să ajungă în grupele Europa League", a scris Benzar.

El a precizat că FCSB reprezintă o nouă provocare şi va face tot posibilul pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor conducerii clubului şi suporterilor. "Merg la cea mai iubită echipă din Romania, alături de care sunt nerăbdător să câştig trofee, să joc în Uefa Champions League şi să am în spate al 12-lea jucator - suporterii roş-albaştri. Mult succes în continuare, Gheorghe Hagi, la Viitorul şi bun-gasit, Steaua Bucureşti!", a mai notat fotbalistul.

Romario Benzar a fost achiziţionat în această săptămână de FCSB de la FC Viitorul, alături de Dragoş Nedelcu. Cei doi au semnat contracte valabile cinci sezoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.