Patronul FCSB, Gigi Becali, şi-a criticat echipa după derbiul cu Dinamo, pe care l-a câştigat cu scorul de 3-0, fiind vizat în special Florin Tănase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aşa nu se poate câştiga campionatul. Cum să fiu mulţumit dacă nu joci nimic? Pentru că nu am jucat nimic. Am dat un gol de geniu, 1-0, după care norocul a făcut să nu avem probleme. A dat ăla cu capul pe lângă bară, a mai dat Torje o chiflă. Dacă marca, aveam probleme. În zece oameni ei, noi în 11, dădeam mingi la adversar, pasam aiurea, nu se joacă aşa fotbalul. Nu ai cum să câştigi campionatul dacă nu joci fotbalul. Fotbalul se joacă pe posesie. Când a plecat un antrenor (n.r. - Edi Iordănescu), v-am spus, nu îmi plăcea ce jucăm. Acum spun: Ce am jucat aseară nu îmi convine. Când vrei să câştigi un campionat trebuie să dai război, gazon, negazon, dai război! Război înseamnă atitudine, alergat. Uite, Oaidă, nu e un mare, super-mare-fotbalist, dar a dat război. Petrea, că am vorbit cu el, a făcut shimbările că trebuia să facă ceva să avem centru de greutate la centru, nu aveam centru. Tănase nici nu punea piciorul, alerga aşa, în gol, îi era frică. Nu se câştigă campionatul cu frică. Deci eu nu sunt mulţumit! Contează că nu am jucat nimic. O să vorbesc şi eu cu jucătorii, dar aşa nu se câştigă campionatul. Să treacă 5 februarie, ca să ştim dacă pleacă sau nu pleacă (n .r. - Tănase) şi după aceea cred că îşi va băga minţile în cap. Probabil vorbeşte cu ăia sau zice să nu se accidenteze şi nu mai bagă piciorul. Să nu se accidenteze ca să plece. Aleargă pe lângă adversar şi se face că-l atacă şi după aia se opreşte, nu mai pune piciorul. Golul lui Tavi Popescu a câştigat meciul. Şi Ianis a dat un gol de geniu. Sunt goluri de geniu, deci sunt mulţumit. Ăştia sunt jucători pe care voi lua zeci de milioane. Eu sper la campionat numai dacă Domnu vrea, dacă vrea Dumnezeu să ni-l dea, dar normal n-ai cum să iei campionatul la cum am jucat aseară, nu se ia campionatul aşa. Campionatul nu se ia la jucărie, noi facem jucărie. Campionatul este luptă, război, noi vrem jucărie. Ce facem, facem jucărie la fotbal? Nu am avut un adversar pe măsură, că luam noi trei. Şi Tavi Popescu trebuie să lupte şi el, să bage piciorul şi el, şi Tănase să bage piciorul, nu mai merge aşa. Nu mi-a plăcut nici de Cordea, care a făcut un meci bun cu CFR. Acum iar nu a jucat bine. Nu mi-a plăcut nimeni. Radunovici, într-adevăr mi-a plăcut, atât. Şi Oaidă, căruia nu poţi să-i ceri calitate, dar măcar dă război. Doi jucători mi-au plăcut aseară, atât, nici Tavi Popescu. Eu vreau să alerge Tavi Poepscu, nu numai să aştepte să dea un gol de geniu. Nu pot să iau zeci de milioane pe el dacă aşteaptă o minge sau driblează acolo. Trebuie să lupte, să dea război, să câştige dueluri", a declarat Becali, la Pro X. 

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Au marcat Oct. Popescu ‘2, Ianis Stoica ’75 şi Oaidă ’82.

În minutul 35, de la Dinamo a fost eliminat Răuţă, el primind al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.