Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că un club vrea cinci jucători de la echipa bucureşteană, între care şi Denis Alibec şi Harlem Gnohere, el menţionând că a stabilit preţul de 30 de milioane de euro pentru cei cinci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am primit astăzi o ofertă de la o echipă, vrea cinci jucători. Au întrebat: «Câţi bani vrei pe fiecare?» «30 de milioane costă toţi cinci dacă vrei să-i iei». Sunt cei mai buni", a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali nu a negat atunci când moderatorul emisiunii Fotbal Club a pronunţat numele Alibec, Tănase şi Budescu. Dimpotrivă, el a spus atunci că printre cei doriţi se numără şi Enache: "Îl vor şi pe Enache. Este o echipă cu un  patron care are bani. Nu e echipă mare, dar care vrea să facă repede performanţă. Pe cuvântul meu de onoare că nu mi-a spus echipa. Cinci jucători vrea, şi i-am zis domne' 30 de milioane, atâta vreau, că-mi ia aproape toţi atacanţii.  Acum cinci ore am primit oferta. De fapt oerta nu e încă o ofertă făcută, le-am făcut eu o ofertă, a mea e serioasă, ei au zis că vor cei cinci jucători, să le fac un preţ la fiecare şi eu am zis că nu le fac preţ la fiecare, îi vând pe toţi cu 30 de milioane. Dar chiar dacă-i vând cu atât tot îmi pare rău", a mai spus finanţatorul FCSB.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Becali a precizat că deocamdată nu crede în "ofertă", însă a adăugat că oficialii clubului în cauză trebuie să dea un răspuns într-o săptămână. "Le-am zis într-o săptămână să dea răspunsul ca să pot să fac din nou echipă imediat. Îmi ia doi atacanţi, unde găsesc atacanţi ca Gnohere şi Denis Alibec? Nu găsesc".

El a vorbit şi despre fundaşul străin care se afla în atenţia FCSB, variantă care însă a picat: "Ăla (brazilianul) voia 30.000 salariu pe lună, 50.000 la semnătură şi impresarul 50.000. Nu puteam".

Potrivit www.digisport.ro, FCSB, Viitorul, FRF şi LPF au fost înştiinţate de TAS că litigiul cu privire la titlul de campioană va fi judecat la 12 iulie, cu două zile înainte de tragerea la sorţi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Întrebat dacă faptul că acest caz va fi judecat înainte de tragerea la sorţi îl face mai optimist în privinţa verdictului, Becali a răspuns: "Nu, tot acelaşi, numai că eu v-am spus de la început. Am vorbit cu avocatul şi mi-a spus: Domnul Becali, nu există că ... Dacă nu se respectă calendarul pe care noi îl cerem se va impune UEFA. Şi UEFA se va impune şi va spune: Obligăm tribunalul, adică va face cerinţă şi normal va cere UEFA să se judece până în data de 14, că de-aia e tribunal sportiv, să se facă dreptate. Păi ce dreptate faci dacă dai verdictul după 14? Nu mai faci dreptate, nu? Nu e niciun fel de mare lucru că se judecă înainte de 14.. Să vedem cine câştigă, să terminăm odată şi cu asta basta".

Formaţiile FC Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte, 44, în fruntea play-off-ului Ligii I. Conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, Viitorul este noua campioană a României. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB ar trebui să fie campioana României.

Tragerea la sorţi a meciurilor din turul trei preliminar al Ligii Campionilor va avea loc la 14 iulie. Partidele din această fază se vor disputa la 25-26 iulie (turul) şi 1-2 august (returul).

La tragerea la sorţi a turului trei preliminar al Ligii Campionior, FC Viitorul va intra pe traseul campioanelor, iar FCSB pe cel al non-campioanelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.