Gigi Becali a declarat, luni seară, că mijlocaşul albanez Kamer Qaka de la CSM Poli Iaşi va semna un contract cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi a venit taică-său, mâine (n.r. - marţi) semnează şi facem transferul lui Qaka", a declarat Becali, la Digi Sport. 

În vârstă 23 de ani, Qaka a sosit la Iaşi vara trecută. El a mai evoluat la echipe din Norvegia, ultima dată la Kristiansund.

Becali a mai spus că îi va prelungi contractul mijlocaşului Filipe Teixeira, în vârstă de 37 de ani, cel care a marcat golul victoriei cu CSU Craiova, dacă jucătorul va accepta o reducere de salariu. Budescu va rămâne la FCSB pentru cupele europene, a adăugat omul de afaceri

"O să trebuiască să lucrăm puţin la salariu, are 20.000. Poate lucrăm puţin la salariu, să-i mai scădem puţin. Dar vreau să-l ţinem. Budescu o să-l ţinem numai pentru cupele europene, că acolo e luptător el, în campionat să stea şi el pe bancă, pentru că e cu călcâiele în campionat", a precizat Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.