Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, că este mulţumit de remiza echipei cu Sporting Lisabona, scor 0-0, din turul play-off-ului Ligii Campionilor, dar a apreciat că se teme că portughezii vor marca în returul de la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt mulţumit de joc, de rezultat, dar nu de ghinion, ocaziile le-am avut noi. Mi-e teamă o echipă ca Sporting va marca gol la Bucureşti..numai dacă ne ajută Dumnezeu să nu primim gol, că atunci trebuie să dăm două, ei nu sunt de nebătut, cred că o putem învinge la Bucureşti, având publicul de partea noastră. L-am pierdut pe Pintilii, dar vine Budescu, vom avea mai multă calitate. Bucuria e că am păstrat şansele de calificare, ne calificăm acasă. Cu puţin noroc, avem şansă de a merge în grupe. E posibil să fie o cu totul altă echipă schimbată la Bucureşti, dar nu i-am văzut foarte, foarte periculoşi. Nu sunt de netrecut, nu sunt Barcelona, Real Madrid sau City, să zici că nu-i poţi bate. Au fost ocazii clare, la Alibec şi Enache, nu se supăra nimeni dacă era 2-0. Mai vin şi forţe într-o săptămână. Mai e Golofca, capătă şi el încredere, cred că era şi obosit", a declarat Becali la Digisport.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Sporting Lisabona, disputat, marţi, în deplasare, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. Steliştii au evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Mihai Pintilii, din minutul 80.

Returul va avea loc la 23 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.