Gigi Becali a declarat, miercuri, că Horaţiu Feşnic a cerut să nu fie delegat la meciul FCSB – CFR Cluj, deoarece tatăl său a lucrat la gruparea ardeleană. Becali a precizat, la Digi Sport, că l-ar fi acceptat oricând pe acest arbitru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Feşnic am înţeles că nu vrea să arbitreze meciul, pentru că tatăl lui a lucrat la CFR. A depus o hârtie în acest sens. L-aş fi acceptat pe Feşnic oricând, la orice oră să arbitreze. Şi pe Istvan Kovacs l-aş fi acceptat. Cred că Avram până la urmă e singurul care a mai rămas. Nu cred că Radu Petrescu poate să arbitreze un meci FCSB – CFR Cluj. În schimb, Sebastian Colţescu da. La fel şi Alexandru Tudor, cel mai bun arbitru din toate timpurile de când sunt eu în fotbal”, a spus Becali.

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a afirmat, tot la Digi Sport, că FCSB a cerut arbitri străini ştiind că acest lucru nu se va realiza şi s-a declarat surprins de faptul că la Comisia de Disciplină a fost repus pe rol dosarul cu privire la plângerea clubului CFR Cluj împotriva FCSB. “Ştie şi un copil de cinci ani că Gigi Becali este patron la Steaua. (…) Au trimis adresa ştiind că nu se poate şi că CCA-ul nu va accepta. Au pus presiune şi acest lucru s-a văzut în play-off. Noi am fost dezavantajaşi clar, iar ei au fost avantajaţi în două meciuri. Să ia comisia decizia care trebuie. Ce e mai grav, azi trebuia să se dea o pronunţare şi am rămas suprins că în acest moment comisia doar a repus pe rol dosarul. Comisia de Disciplină trebuia să dea o decizie”.

Mara a precizat că tehnicianul Dan Petrescu nu va pleca de la CFR Cluj şi că indiferent cine va arbitra partida cu FCSB ar trebui să nu influenţeze soarta jocului.  

FCSB va întâlni CFR Cluj, duminică, de la ora 20.45, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.