Gigi Becali a afirmat că directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, l-a avertizat de mai multe ori că Nicolae Dică nu este un antrenor bun. "Mi-a zis tot timpul: Băi, Gigi, nu avem antrenor", a spus Becali că a fost mesajul primit de la Stoica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu sunt vinovat, ştiu ce mi-a spus MM, dar nu vă pot spune vouă. M mi-a spus tot timpul ce trebuie să fac şi eu n-am făcut. <Băi, Gigi, nu se poate. Poţi să iei ce vrei tu (n.r. - jucători)>. Adică MM şi-a făcut datoria. Mi-a zis tot timpul: <Băi, Gigi, nu avem antrenor>. El l-a adus, dar şi eu... Şi acum eu îl simpatizez pe Dică, dar ceea ce a făcut acum, a făcut ca Gâlcă. Cum Gâlcă nu va mai fi niciodată la Steaua, şi Dică ce-a făcut... A făcut o greşeală care... A făcut împotriva lui. E problema lui ce a făcut. Mă refer la schimbarea lui Moruţan, că putea să facă orice schimbare, n-aveam nicio treabă. Păi dacă-l scoţi pe Moruţan… Moruţan când a intrat în joc s-a schimbat jocul. El o fi zis: <hai să mor pe mâna mea>. Dică nu pleca, dar ceea ce a făcut în seara asta Diavolul l-a pus. Nu o să am o discuţie cu el. Fii, mă, caracter, <domne, plec şi gata!> Cu alte cuvinte, să-i dau contractul, 60.000, cât o mai fi, până la final. I-am dat şansa să antereneze, ai luat destui bani, ce vrei? Nu e normal să pleci tu când s-a întâmplat ce s-a întâmplat? Ai avut cel mai valoros lot şi eşti la şase puncte. Păi nu mai ai nicio şansă la campionat. Cu Dică, eu zic că nu mai sunt şanse", a declarat Becali, la Digi Sport. 

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

Gigi Becali a anunţat, sâmbătă, după ce FCSB a fost învinsă, cu 2-0, acasă, de CFR Cluj, că antrenorul Nicolae Dică trebuie să-şi dea demisia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.