Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că accederea în play-off-ul Ligii Campionilor îi asigură un venit de 12 milioane de euro, sumă din care va investi în transferuri de jucători. El spune că îi plăteşte clauza de reziliere mijlocaşului Alexandru Băluţă de la CS Univrsitatea Craiova, în valoare de trei milioane de euro. "Aduc 4-5 jucători din campionatul nostru şi îi spulber pe toţi din campionat", a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De acum încolo nu mai contează, nu mai sunt emoţii, ne-am îndeplinit obiectivul, play-off-ul. La ora asta, noi încasăm aproximativ 12 milioane de euro, cu tot cu bilete. Sunt trei milioane că jucăm play-off-ul, două că intrăm în Liga Europa, cinci, mai luăm vreo trei milioane market-pool-ul, opt, mai luăm să zicem un milion jumătate, două din ce jucăm acolo. Luăm şi din bilete vreo două milioane. Şi acum facem strategia de viitor. O să iau unul sau doi fundaşi centrali şi chiar un mijlocaş central, coordonator. Fundaşii centrali o să-i aducă MM cu Dică. Ceilaţi de la mijloc în sus îi aduc numai şi numai eu, şi mijocaşi şi atacanţi. Eu cumpăr 4,5 jucători, investesc acum. Cumpăr 4-5 cinci şi îi spulber pe toţi. Din campionatul nostru, normal, 4-5 iau. Să fie la Steaua. Îi plătesc clauza de trei miloane lui Băluţă. Poate, zic şi eu acum, nu ştiu. De acum va veni hegemonia Stelei. De ce? Bani, investiiţii şi cu asta, basta. Dacă nu te bagi se alege praful. Nu m-am băgat acum, la meciul ăsta, dar mă bag în general, aduc jucători şi mă aplic la echipă. Nu mă bag în alcătuirea primului 11 niciodată. Ne consultăm", a declarat Becali, la Digi Sport. 

Becali a afirmat că a plâns după golul al treilea marcat de Tănase şi că a văzut meciul în lacrimi până la final.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Eu am văzut echipa în tur, pe Plzen. Mie nu mi-a plăcut deloc şi le-am spus jucătorilor că suntem trei clase peste ei şi ne vom califica fără nicun fel de probleme, vom marca două, trei goluri. Eu zic uşor când te uitţi la televizor relaxat în ultimul sfert de oră la un meci. Nu se poate mai uşor. Am avut emoţii, la 1-0, la 1-1. După ce am marcat al treilea gol am izbucnit în lacrimi de bucurie, am plâns până la finalul meciului. Am văzut meciul până la final în lacrimi de bucurie. Nu mă bucur nici pentru mine, nici pentru Nicolae Dică, mă bucur pentru echipa asta care a demostrat ce a demonstrat în seara asta. Nu mă bucur pentru Dică, nu m-am gândit la asta. Mă bucur pentru Steaua şi pentru mine şi înseamnă că mă bucur pentru tot ce în jurul echipei, pentru Mache, pentru MM, pentru Gnohere, pentru Alibec, pentru toată lumea", a spus el.

Formaţia FCSB a învins, miercuri, în deplasare, scor 4-1 (1-0), echipa cehă Viktoria Plzen, în manşa secundă a turului trei preliminar şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. În tur, la Bucureşti, FCSB şi Viktoria Plzen au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Pentru FCSB au marcat Bălaşa  '27, Teixeira '71, Tănase '76 şi Alibec '79 (penalti), iar pentru Viktoria Plzen a înscris Krmencik '64.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.