Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, că echipa bucureşteană a primit gol din cauza unei greşeli a portarului Andrei Vlad, care ar fi trebuit să boxeze mingea la faza respectivă. El l-a criticat pe Lucian Filip, spunând că a "dormit pe teren", însă a precizat că rezultatul este echitabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să spunem rezultat echitabil, au jucat două echipe, una tehnică şi una de război. Dumnezeu e drept şi când munceşti mult îţi dă. Şi ăiI-a dat lui CFR un punct pentru muncă. Noi am luat un gol pe o greşeală de portar, trebuia să boxeze mingea, nu să o prindă aşa. E tânăr, oricine putea să greşească aşa. Poate să înveţe din greşeala asta. Filip a fost depăşit la toate fazele, aştepta, dormea pe teren. Aştepta adversarul să ia mingea. Dar am demonstrat că suntem mai valoroşi, am avut totuşi faze, a doua repriză ei nu au mai ajuns la poartă. Valoare avem, s-a văzut. Nu ne-au lăsat să jucăm deloc, asta este mâna lui Dan Petrescu. A antrenat bine echipa, au legat mai mult decât noi. Una peste alta eu sunt mulţumit", a spus Becali.

El consideră că dintre jocurile următoare cel mai important este cel cu Lazio şi nu crede că Dinamo va ajunge în play-off-ul Ligii I. "Cel mai important este cu Lazio, cu Dinamo nu mai vreau să mă laud, că Dumnezeu ne pedepseşte. Dinamo în play-off nu prea o văd. Nu văd cum", a adăugat Becali.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu liderul Ligii I, CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXIV-a a actualei ediţii de campionat. Au marcat Budescu '76 (penalti) pentru gazde şi Vinicius '33 pentru oaspeţi.

CFR Cluj rămâne lider în clasamentul Ligii I, cu 53 de puncte, iar FCSB rămâne pe poziţia a doua, cu 51 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.