Echipa de baschet masculin BC Mureş a fost învinsă marţi, în deplasare, de formaţia franceză Elan Chalon, cu scorul de 101-65 (36-32), în primul meci din grupa K, faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcatorii echipei BC Mureş au fost Djapa 18 puncte, Şanta 10, Barham 9, Borsa 8, Martinici 7, Kalve 6, Popescu 3, Andrei 3, Lazar 1, iar pentru Elan Chalon s-au remarcat Bouteille 30 şi Clark 22 de pncte.

Din grupa K mai fac parte formaţiile Sodertalje (Suedia) şi Gaziantep (Turcia). În următorul meci din grupă, BC Mureş va juca, pe teren propriu, cu Gaziantep, în 20 decembrie.

Prima clasată din fiecare din cele şase grupe principale, plus alte două echipe de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament se vor califica în optimile de finală, unde vor ajunge alte opt formaţii eliminate din Basketball Champions League.

În FIBA Europe Cup, România mai este reprezentată de U Banca Transilvania, în competiţie fiind angrenată şi Steaua Bucureşti, care nu a trecut însă de grupa preliminară.

România mai este reprezentată în acest sezon în Basketball Champions League de campioana CSM Oradea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.