Preşedintele clubului Bayern, Herbert Hainer, a declarat că atacantul polonez Robert Lewandowski, dorit insistent de FC Barcelona, nu va părăsi echipa bavareză până la final contractului său, care expiră vara viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Robert Lewandowski are un contract valabil până la 30 iunie 2023 şi va juca cu noi până atunci. Când semnezi un contract, şi am făcut asta toată cariera mea, ambele părţi ştiu ce este în el. Nu putem vorbi despre a <obliga> pe cineva să îşi respecte contractul", a declarat Hainer pentru canalul german Sport1.

Întrebat dacă gruparea bavareză este dispusă să-l piardă gratis pe atacantul polonez, Hainer a răspuns: "Robert a spus că trebuie să găsim o soluţie pentru ambele părţi, iar Bayern este una dintre aceste părţi. Este dreptul lui să nu vrea să-şi prelungească contractul. De asemenea, a venit la noi gratis. Un acord nu poate fi unilateral, de aceea există contracte".

Vineri, au apărut informaţii că Robert Lewandowski i-a transmis conducerii lui Bayern Munchen că nu este interesat să îşi reînnoiască contractul în Bavaria şi că doreşte să părăsească clubul, fapt confirmat, sâmbătă, de directorul sportiv Hasan Salihamidzic.

Şi atacantul de 33 de ani a confirmat, sâmbătă, după meciul de la Wolfscburg, că vrea să părăsească echipa Bayern Munchen în această vară.

“Este posibil să fi fost ultimul meu meci pentru Bayern. Nu pot să spun sută la sută, dar ar putea fi. Trebuie să găsim cea mai bună soluţie pentru club şi pentru mine. Mai am un an de contract, dar trebuie să găsim cea mai bună soluţie pentru ambele părţi”, a afirmat polonezul.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.