Încă patru jucători al echipei Bayern Munchen , Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric-Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance, au intrat în carantină după ce au fost în contact cu o persoană testată pozitiv cu coronavirus, a anunţat clubul bavarez. Potrivit L'Equipe, cei patru nu sunt vaccinaţi împotriva covid-19,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Serge  Gnabry, Jamal Musiala, Eric-Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuissance au intrat în carantină după discuţii cu autorităţile sanitare. Ei au intrat în contact cu cineva din cercul apropiat al echipei FC Bayern care a fost testat pozitiv cu coronavirus”, este anunţul de pe site-ul grupării.

Bild an Sonntag a notat, în acest weekend, că ayern Munchen a decis să le reducă salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi obligaţi să stea în izolare, precum Joshua Kimmich, plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate. Kimmich, în vârstă de 26 de ani, a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus. Tocmai ieşise din carantină, marţi, după ce a intrat în contact cu coechipierul Niklas Sule, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.