Baschetbalistul american Malcolm Armstead, vizat pentru naturalizare în naţionala României, cu care a jucat în meciuri amicale în această vară, a lansat ofertă de cumpărare a tricourilor de joc inscripţionate cu numele său, la preţul de 69,99 dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Baschetbalistul Malcolm Armstead, care a fost cooptat în naţionala României în această vară, fiind vizat pentru naturalizare, face reclamă reprezentativei tricolore, prin vânzarea de tricouri oficiale inscripţionate cu numele său.

Armstead, care a semnat pentru acest sezon în prima ligă din Turcia, cu Yeşilgiresun, a postat pe site-ul său oficial mai multe fotografii cu el echipat în tricoul naţionalei României. Preţul este de 69,99 dolari, iar pe site-ul său, Armstead oferă şi detalii privind livrarea.

Ideea de a vinde tricouri inscripţionate cu numele său a pornit în urmă cu două luni, după ce Armstead a debutat la naţionala României şi a postat pe Facebook fotografii cu el echipat în culorile reprezentativei. Un prieten al său i-a cerut detalii despre cum poate intra în posesia unui tricou al României.

Malcolm Armstead (27 de ani, 1,83 metri, fundaş ofensiv) a debutat pentru România în 9 iulie, cu 17 puncte marcate, în cadrul Turneului ”Atlas Internaţional” din China, atunci când tricolorii au învins chiar echipa Chinei, cu scorul de 100-92.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.