Într-o reeditare a finalei din sezonul trecut al Ligii Naţionale, campioana U Banca Transilvania Cluj a fost învinsă marţi, în deplasare, de vicecampioana CSO Voluntari, scor 89-86 (38-42), în meci contând pentru etapa a XXVI-a din competiţia internă, faza Top 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Gotcher 25 puncte, Watson 17, Morris 15, pentru CSO Voluntari, respectiv Căţe 20 puncte, Meindl 18, Kuti 11, pentru U BT Cluj.

Din lotul campioanei au absentat Jalen Jones (probleme medicale) şi Karel Guzman (suspendat ultima etapă din 4, după comportamentul violent de la meciul cu CSM Oradea), iar de la gazde a absentat tot unul din jucătorii de bază, Roland Torok (probleme medicale).

În urma rezultatului, U BT Cluj ocupă în continuare locul 2 în clasament, cu 31 puncte, iar CSO Voluntari, cu 26 puncte, urcă pe locul 4. Lider este CSM Oradea, care va juca pe terenul campioanei vineri, în ultima etapă din Top 10.

CSM Oradea este, de fapt, marea câştigătoare în urma eşecului campioanei la Voluntari, pentru că va încheia pe primul loc, indiferent de rezultatul din meciul direct de vineri, cu U BT Cluj, şi va avea avantajul terenului propriu în fazele eliminatorii.

Tot marţi seară se mai joacă restanţa din etapa a XXV-a, dintre Dinamo Bucureşti – SCMU Craiova.

Programul complet al ultimei etape din Top 10 este: U BT Cluj – CSM Oradea, Rapid Bucureşti – Dinamo Bucureşti, SCM Timişoara – FC Argeş Piteşti, Athletic Constanţa – CSU Sibiu, SCMU Craiova – CSO Voluntari.

Urmează faza play-off, cu primele opt clasate în Top 10, fazele sferturi, semifinale şi finale pentru medalii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.