Campioana la baschet masculin U Banca Transilvania Cluj este prima finalistă a Cupei României, după ce a învins luni, la Turneul Final8 de la Constanţa, formaţia SCMU Craiova. În a doua semifinală se confruntă Athletic Constanţa - CSM Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

U BT Cluj s-a impus în partida cu SCMU Craiova, cu scorul de 88-64 (43-28). Principalii marcatori ai partidei au fost Richard, cu 18 puncte, pentru U BT Cluj, respectiv Blaj-Voinescu 14, pentru SCMU Craiova.

De la ora 20.00 va avea loc cea de-a doua semifinală, între Athletic Constanţa şi CSM Oradea.

CSO Voluntari, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată în sferturile competiţiei, rezultatele meciurilor din această fază fiind: U BT Cluj - SCM Timişoara 76-56, CSO Voluntari - SCMU Craiova 70-72, Athletic Constanţa - Rapid Bucureşti 94-84 (după două reprize de prelungiri) şi CSM Oradea - FC Argeş Piteşti 89-78.

Finala Cupei României este programată miercuri, 15 februarie, de la ora 19.00, între câştigătoarele din semifinale.

În 2022, trofeul a fost câştigat de vicecampioana CSO Voluntari, după finala cu SCM Craiova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.