Echipa de baschet masculin SCM Timişoara a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia poloneză MKS Dabrowa Gornicza, scor 64-63 (28-32), în manşa retur din sferturile Alpe Adria Cup, însă a ratat calificarea în semifinalele competiţiei, în care evoluează formaţii preponderent din centrul Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tur, polonezii au câştigat cu scorul de 93-86 (45-32), iar în semifinale se vor duela cu învingătoarea din dubla BC Komárno / GKK Šibenka.

Turneul Final Four al Alpe Adria Cup este programat între 14-16 martie.

SCM Timişoara s-a calificat în sferturi, după ce a încheiat grupa D pe primul loc, în urma rezultatelor: 88-63 şi 92-65 cu croaţii de la KK Zabok, 103-97 şi 99-74 cu formaţia slovenă KK Rogaska, 106-72 şi 88-95 cu slovacii de la Spisski Rytieri.

La startul Alpe Adria Cup din acest sezon s-au aflat formaţii din Croaţia, Austria, Slovacia, Cehia, Slovenia şi Polonia, precum şi România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.