Echipa de baschet masculin Rapid Bucureşti a ratat, joi, calificarea în grupa D a FIBA EuroCup, după ce a încheiat turneul preliminar de la Skopje cu o înfrângere, scor 71-90 (26-49), cu azerii de la Sabah BC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Pridgett 25 puncte, Bilinovac 11, pentru Rapid, respectiv Holton 20, Smith 19, pentru Sabah.

În primele meciuri ale turneului, Rapid Bucureşti a învins formaţia macedoneană Rabotnicki Skopje, scor 87-57, respectiv pe cea olandeză Donar Groningen, scor 69-65, astfel că avea nevoie de victorie şi în ultima dispută, pentru a se califica în grupa D, unde se mai află Bahcesehir (Turcia), Nymburk (Cehia) şi Mornar Bar (Muntenegru). Doar prima clasată din fiecare turneu preliminar avansa mai departe.

Remarcatul echipei Rapid Bucureşti în cele trei partide de la Skopje este Sayeed Al-Kabir Pridgett, cu un total de 66 puncte.

În faza grupelor a fost repartizată direct medaliata cu bronz din sezonul intern trecut, CSU Sibiu, care va întâlni în grupa B pe Anwil Wloclawek, Bilbao Basket şi Caledonia Gladiators.

De asemenea, tot în grupe a ajuns vicecampioana CSM Oradea, care a ratat în preliminariile Ligii Campionilor şi va juca în grupa J, cu Legia Varşovia, Patrioti Levice şi o echipă din preliminarii.

Meciurile din faza grupelor vor începe în 18 octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.