Echipa de baschet masculin Rapid Bucureşti a învins marţi, la Skopje, formaţia olandeză Donar Groningen, scor 69-65 (35-26), în al doilea meci al turneului preliminar din FIBA Europe Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Pridgett 20 puncte, Fitzpatrick 18, pentru Rapid, respectiv Meeks 15, Gabrovsek 13, Ramanauskas 13, pentru Donar.

A doua partidă a zilei va fi între Rabotnicki – Sabah BC.

În primul meci al turneului, Rapid Bucureşti a dispus de formaţia macedoneană Rabotnicki Skopje, scor 87-57, astfel că este pe primul loc, cu 4 puncte.

Echipa antrenată de Tudor Costescu va juca ultimul meci al turneului joi, cu azerii de la Sabah BC.

Doar câştigătoarea turneului va avansa în grupele competiţiei, iar la tragerea la sorţi a fost desemnată grupa D pentru echipa de pe locul 1 la Skopje, alături de Bahcesehir (Turcia), Nymburk (Cehia) şi Mornar Bar (Muntenegru).

În faza grupelor va juca direct medaliata cu bronz din sezonul intern trecut, CSU Sibiu, care a fost repartizată în grupa B, cu Anwil Wloclawek, Bilbao Basket şi Caledonia Gladiators.

De asemenea, tot în grupe a ajuns vicecampioana CSM Oradea, care a ratat în preliminariile Ligii Campionilor şi va juca în grupa J, cu Legia Varşovia, Patrioti Levice şi o echipă din preliminarii.

Meciurile din faza grupelor vor începe în 18 octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.