Liga Naţională de baschet masculin continuă, la finalul săptămânii viitoare, cu partidele din prima etapă a fazei Top 10, în care echipele calificate vor lupta pentru un loc în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După încheierea, sâmbătă seară, a meciurilor din conferinţele A şi B a fost stabilit tabloul complet al formaţiilor calificate în Top 10. Acestea vor disputa primele meciuri săptămâna viitoare, după programul: FC Argeş - CSM Oradea, Dinamo Bucureşti - U BT Cluj, CSO Voluntari - Rapid Bucureşti, CSU Sibiu - SCM Timişoara şi CSM Constanţa - SCMU Craiova.

Top 10 începe cu U BT Cluj şi CSM Oradea din cea mai bună poziţie în clasament, cu un bilanţ de 7 victorii şi o înfrângere în disputele cu celelalte patru echipe calificate din propria conferinţă.

Echipele calificate au păstrat punctajele obţinute în prima fază, în meciurile directe, iar la finalul celor 10 partide tur-retur cu adversarele din conferinţa adversă, primele opt clasate se califică în play-off. Vor urma sferturile de finală şi semifinalele, în cinci partide, iar finala Ligii Naţionale este programată în şapte meciuri.

Campioana en-titre este formaţia U Banca Transilvania Cluj, urmată pe podium în 2022 de CSO Voluntari şi CSM Oradea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.