Pivotul Andrija Stipanović şi-a prelungit contractul pe încă un sezon, al patrulea, cu campioana U Banca Transilvania Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 36 de ani, Andrija Stipanović va juca în al patrulea sezon la Cluj-Napoca, unde s-a transferat de la Cedevita Olimpija Ljubljana.

El a bifat în ediţia precedentă a Ligii Naţionale medii de 8.5 puncte, 3.5 recuperări şi 2.5 pase decisive, cu un indice al eficienţei de 10. De asemenea, pivotul a strâns 16 apariţii în sezonul anterior din EuroCup, cel mai bun meci al său fiind în deplasare cu Lietkabelis, când a izbutit 20 de puncte.

Stipe, cum îl ştiu toţi fanii echipei, are trei titluri, două SuperCupe şi o Cupă a României câştigate cu U BT Cluj. 

”Mă bucur că voi petrece încă un sezon la Cluj. Ca de fiecare dată, ne-am stabilit obiective importante. Anul trecut am obţinut rezultate perfecte în România şi ne dorim acelaşi lucru şi în viitor. Referitor la EuroCup, nu am avut tare multă experienţă, însă acum va fi diferit. Vom avea rezultate mai bune şi sunt convins că alături de fani ne vom bucura de un sezon grozav”, a precizat pivotul după semnarea contractului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.