Vicecampioana CSO Voluntari a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia germană Merlins Crailsheim, scor 76-61 (46-25), în al treilea meci din grupa H a FIBA Europe Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Gotcher 18 puncte, pentru CSO Voluntari, respectiv Livingston şi Lewis, câte 15, pentru Merlins Crailsheim.

În prima etapă a grupei, CSO Voluntari a pierdut cu SCM Craiova, scor 61-70, iar apoi a învins suedezii de la Norrkoping Dolphins, scor 75-59.

Pentru CSO Voluntari urmează, pe teren propriu, returul cu SCM Craiova, în 2 noiembrie.

SCM Craiova a jucat calificări pentru a ajunge în faza grupelor, în timp ce echipa CSO Voluntari a venit din Basketball Champions League, unde nu a reuşit să treacă de turneul preliminar.

În grupa E din FIBA Europe Cup joacă şi CSM Oradea.

Primele două clasate în fiecare grupă vor intra în turul secund, tot în format de grupe, de unde tot primele două clasate vor trece în fazele eliminatorii (sferturi, semifinale, finală).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.