Campioana U Banca Transilvania Cluj a anunţat, marţi, primul transfer din intersezon, jucătorul naţionalei Mihai Măciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 23 de ani, Mihai Măciucă vine de la FC Argeş Piteşti. Născut la Bucureşti, Mihai Măciucă (1.93 metri) a început baschetul la clubul ”Dan Dacian”, a mai jucat la juniorii lui Steaua Bucureşti, iar în Liga Naţională a debutat la Phoenix Galaţi, la 16 ani.

Component al naţionalei României, Mihai Măciucă a declarat, după semnarea contractului: ”Este o onoare să fac parte din echipa campioană şi îmi doresc să avem cât mai multe realizări împreună. Această schimbare reprezintă un pas important în cariera mea, o nouă provocare pentru care sunt pregătit şi nerăbdător. Nu a fost o alegere grea de făcut, întrucât aspir să ajung cea mai bună versiune a mea, lucru care poate fi realizat numai alături de cei buni. Nu în ultimul rând, un factor care m-a determinat să aleg U-Banca Transilvania este legat de cel de-al şaselea jucător, şi anume fanii. Ei creează o atmosferă plină de energie, aceasta fiind cea mai mare bucurie pentru orice jucător. Haide “U”!”.

Cu U BT Cluj, Mihai Măciucă va evolua şi în cupele europene, cel mai probabil tot în EuroCup, competiţie pentru care campioana pregăteşte dosarul de înscriere, sperând în acceptarea pentru al doilea sezonul consecutiv.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.