Echipa de baschet masculin CSU Sibiu a pierdut miercuri, pe teren propriu, al treilea meci din grupa B a FIBA Europe Cup, în compania echipei poloneze Anwil Wloclawek, deţinătoarea trofeului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSU Sibiu a cedat cu scorul de 41-79 (22-41), iar principalii marcatori ai partidei au fost Barro 13 puncte, pentru CSU Sibiu, respectiv Schenk 13, pentru Anwil.

În cealaltă dispută a rundei se întâlnesc, miercuri seară, Bilbao Basket – Caledonia Gdiators. CSU Sibiu a pierdut la debutul în grupa B, pe teren propriu, cu Caledonia Gladiators, scor 68-80, iar apoi în deplasare, cu Bilbao Basket, scor 64-89, astfel că se află pe locul 4 în grupa B, cu 3 puncte.

În etapa următoare, CSU Sibiu va juca în deplasare, cu Caledonia Gladiators, în 8 noiembrie.

În grupa J evoluează şi vicecampioana CSM Oradea.

De asemenea, echipele israeliene Bnei Ofek Dist Herzliya, Ironi Ness Ziona şi Hapoel Galil Elion au anunţat, luni, că se retrag din competiţie din cauza situaţiei armate din ţara lor şi a imposibilităţii de a susţine deplasările programate. Astfel, grupele A, F şi G vor continua cu doar trei echipe.

Câştigătoarele celor 10 grupe preliminare, plus alte şase formaţii de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament vor avansa în turul următor. Acesta se va disputa tot în grupe, iar primele două clasate se vor califica în sferturile de finală, fază din care se joacă eliminatoriu pentru semifinale şi finală.

Deţinătoarea trofeului este formaţia poloneză Anwil Wloclawek, care face parte chiar din grupa cu CSU Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.