Echipa de baschet masculin CSO Voluntari a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia belgiană Liege Basket, scor 89-68 (44-32), în al patrulea meci din grupa B a European North Basketball League (ENBL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele meciuri din grupa B, CSO Voluntari a obţinut rezultatele: 77-85 cu lituanieii de la BC Siauliai, 82-53 cu estonienii de la KK Kiela, 75-72 cu Basket Brno.

Din grupa B mai fac parte echipele Zielona Gora, Newcastle Eagles şi Valmiera, iar organizatorii au programat meciuri într-o singură manşă, pentru a evita cheltuielile mai mari ale cluburilor.

CSO Voluntari este prima formaţie din România care joacă în ENBL, după ce în stagiunea trecută a evoluat în FIBA Europe Cup.

La start se află 16 echipe, împărţite în două grupe, iar primele patru clasate în fiecare se vor califica în faza play-off, în care se va juca încrucişat (locurile 1-4 şi locurile 2-3), tur-retur, între 1 februarie – 20 martie 2024.

Turneul Final Four va avea loc în 9-10 aprilie 2024.

În 2023, trofeul a fost câştigat de formaţia poloneză BM Stal Ostrów.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.