Vicecampioana CSM Oradea a învins miercuri, pe teren propriu, liderul grupei J din Europe Cup, Legia Varşovia, şi rămâne pe locul 2, cu şanse la calificarea în turul următor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Oradea s-a impus cu scorul de 93-74 (45-45), în faţa polonezilor, care obţinuseră calificarea în turul următor încă din etapa trecută.

Principalii marcatori ai partidei au fost Richard 24, Tarolis 15, pentru CSM Oradea, respectiv Holman 20, Vital 17, pentru Legia.

În urma rezultatului, Legia încheie grupa K lider, cu 11 puncte, iar CSM Oradea este pe locul 2, cu 10.

Conform regulamentului, câştigătoarele celor 10 grupe preliminare, plus alte şase formaţii de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament vor avansa în turul următor. Astfel, CSM Oradea aşteaptă încheierea tuturor meciurilor din ultima etapă, pentru a afla dacă obţine calificarea mai departe.

Turul secund se va disputa tot în grupe, iar primele două clasate se vor califica în sferturile de finală, fază din care se joacă eliminatoriu pentru semifinale şi finală.

Miercuri seară va juca ultimul meci din grupa B şi CSU Sibiu, în deplasare, cu Caledonia Gladiators, însă rezultatul nu mai contează pentru echipa ardeleană care a ratat anterior orice şansă la calificarea în turul următor (5 înfrângeri în 5 partide).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.