Vicecampioana CSM Oradea a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Kataja Basket, în penultimul meci din grupa J a FIBA Europe Cup, iar în grupa B, CSU Sibiu a pierdut pe teren propriu, cu Bilbao Basket.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Oradea s-a impus cu scorul de 105-92 (52-52), iar în etapa viitoare, în 22 noiembrie, va evolua tot pe teren propriu, cu liderul grupei J, Legia Varşovia. CSM Oradea a obţinut următoarele rezultate în grupa J: 91-93 şi 82-65 cu Patrioti Levice, 87-73 cu Kataja Basket, 79-90 cu Legia Varşovia.

La rândul său, în grupa B, CSU Sibiu a înregistrat a cincea înfrângere consecutivă, scor 68-73 (29-38), cu Bilbao Basket. În ultima rundă, sibienii vor juca în deplasare, în 22 noiembrie, cu polonezii de la Anwil Wloclawek, care au câştigat trofeul în 2023.

CSU Sibiu a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 68-80 şi 67-96 cu Caledonia Gladiators, 64-89 cu Bilbao Basket, 41-79 cu Anwil Wloclawek.

Câştigătoarele celor 10 grupe preliminare, plus alte şase formaţii de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament vor avansa în turul următor. Acesta se va disputa tot în grupe, iar primele două clasate se vor califica în sferturile de finală, fază din care se joacă eliminatoriu pentru semifinale şi finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.