Vicecampioana CSM Oradea a fost învinsă miercuri, la turneul din Belek (Turcia), de formaţia italiană Happy Casa Brindisi, în primul meci din preliminariile Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Italienii s-au impus cu scorul de 77-74 (43-32) şi avansează în semifinalele turneului II preliminar.  

Principalii marcatori ai partidei au fost Morris 16 puncte, Johnson 15, pentru Brindisi, respectiv Neal 17, Gotcher 12, Richard 12, pentru CSM Oradea.

La startul preliminariilor Ligii Campionilor sunt 25 de echipe, iar turneele sunt gândite cu meciuri în sistem eliminatoriu, astfel că echipele care pierd prima dispută nu mai au şanse la lupta pentru grupe. Doar trei echipe din cele 25 se vor califica în grupe.

La turneul de la Belek joacă opt echipe, iar câştigătoarele de miercuri vor disputa vineri semifinalele. De acolo, cele două învingătoare vor evolua în finala de duminică şi doar câştigătoarea acesteia se califică în sezonul regulat al Ligii Campionilor, în grupă cu VEF Riga, Darussafaka şi Lenovo Tenerife.

CSM Oradea îşi va continua aventura europeană în FIBA Europe Cup, în grupă cu Legia Varşovia, Levice/AEK Larnaca şi Kataja Basket/Chernomorec/Boras Basket.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.