Vicecampioana CSM Oradea a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia poloneză Legia Varşovia, scor 90-79 (45-38), în al treilea meci din grupa J a FIBA Europe Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Vital 30 puncte, pentru gazde, respectiv Tarolis 23, pentru CSM Oradea.

În cealaltă dispută din etapa a III-a au jucat Patrioti Levice – Kataja Basket, scor 68-55.

CSM Oradea a pierdut la debutul în grupa J, pe teren propriu, cu Patrioti Levice, scor 91-93, iar apoi a învins în deplasare, pe Kataja Basket, cu 87-73, astfel că după trei etape are 4 puncte în clasament.

Următoarea adversară pentru vicecampioana României va fi Patrioti Levice, în 8 noiembrie, în deplasare.

În grupa B a competiţiei evoluează şi CSU Sibiu.

De asemenea, echipele israeliene Bnei Ofek Dist Herzliya, Ironi Ness Ziona şi Hapoel Galil Elion au anunţat, luni, că se retrag din competiţie din cauza situaţiei armate din ţara lor şi a imposibilităţii de a susţine deplasările programate. Astfel, grupele A, F şi G vor continua cu doar trei echipe.

Câştigătoarele celor 10 grupe preliminare, plus alte şase formaţii de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament vor avansa în turul următor. Acesta se va disputa tot în grupe, iar primele două clasate se vor califica în sferturile de finală, fază din care se joacă eliminatoriu pentru semifinale şi finală.

Deţinătoarea trofeului este formaţia poloneză Anwil Wloclawek, care face parte chiar din grupa cu CSU Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.