Campioana U Banca Transilvania Cluj a învins marţi, la Belgrad, formaţia sârbă Mega Leks, în al treilea amical din intersezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

U BT Cluj s-a impus cu scorul de 83-77 (54-34).

În primul amical din ţara vecină, la Belgrad, U BT Cluj a învins Dynamic Belgrad, cu 77-73 (43-31), iar în al doilea pe Spartak Subotica, cu 81-73 (42-35).

Din lotul antrenat de Mihai Silvăşan a făcut parte şi cubanezul Karel Guzman, care a absentat în primele două amicale, fiind prezent la Bucureşti, pentru a primi viza Schengen.

În 8-9 septembrie, campioana României va participa la Turneul Memorial ”Nikos Fassouras”, în Grecia, organizat de Peristeri BC.

Din 10 septembrie, U BT Cluj va intra în linie dreaptă, în BT Arena, cu pregătirile pentru noul sezon competiţional, debutul fiind la turneul din primul tur al Cupei României (Oradea).

În sezonul 2023-2024, U BT Cluj va juca şi în EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, după Euroligă. Adversarele din grupa B sunt Dreamland Gran Canaria (Spania), Buducnost Podgorica (Muntenegru), Ratiopharm Ulm (Germania), JL Bourg (Franţa), Turk Telekom Ankara (Turcia), Lietkabelis Panevėžys (Lituania), Aris Salonic (Grecia), Dolomiti Energia Trento (Italia) şi Slask Wroclaw (Polonia).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.