Campioana U Banca Transilvania Cluj a învins vineri, în deplasare, vicecampioana CSM Oradea, scor 85-84 (40-46), în etapa a 23-a a Ligii Naţionale, faza Top 10. U BT Cluj rămâne lider neînvins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Gotcher 17 puncte, Pearson 16, pentru CSM, respectiv Seeley 19, Măciucă 14, pentru U BT Cluj.

 

Remarcabilă a fost aruncarea care a stabilit scorul sfertului 3, 65-62, reuşită de Mihai Măciucă (U BT Cluj) de sub propriul panou.

CSM Oradea a luptat exemplar în faţa campioanei, care a fost lipsită de aportul căpitanului Patrick Richard, aflat încă în SUA după decesul tatălui. Pe de altă parte, U BT Cluj nu a riscat nimic la capitolul fizic, având în vedere că joacă un meci decisiv, în 13 martie, pe teren propriu, în sferturile BKT EuroCup, cu London Lions.

În etapa a 23-a, faza Top 10, s-a mai disputat meciul dintre CSM Târgu Mureş – CSO Voluntari 74-92, celelate partide fiind programate, până în 11 martie, între Corona Braşov – CSM Constanţa, FC Argeş Piteşti – Rapid Bucureşti şi CSU Sibiu – Dinamo Bucureşti.

Clasamentul în Top 10 este condus de campioana U BT Cluj, neînvinsă, cu 26 puncte.

Etapa a 23-a programează partide între 15-17 martie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.