Echipa de baschet masculin CSO Voluntari a învins miercuri, în deplasare, formaţia cehă Basket Brno, scor 75-72 (39-42), în al treilea meci din grupa B a European North Basketball League (ENBL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Pulpan 20 puncte, pentru gazde, respectiv Allen 18, Feazell 12, pentru CSO Voluntari.

În primele meciuri din grupa B, CSO Voluntari a obţinut rezultatele: 77-85 cu lituanieii de la BC Siauliai şi 82-53 cu estonienii de la KK Kiela.

Din grupa B mai fac parte echipele Zielona Gora, Liege Basket, Newcastle Eagles şi Valmiera, iar organizatorii au programat meciuri într-o singură manşă, pentru a evita cheltuielile mai mari ale cluburilor.

CSO Voluntari mai are de jucat un meci, pe teren propriu, cu Liege Basket (15 noiembrie, 18.00).

CSO Voluntari este prima formaţie din România care joacă în ENBL, după ce în stagiunea trecută a evoluat în FIBA Europe Cup.

La start se află 16 echipe, împărţite în două grupe, iar primele patru clasate în fiecare se vor califica în faza play-off, în care se va juca încrucişat (locurile 1-4 şi locurile 2-3), tur-retur, între 1 februarie – 20 martie 2024.

Turneul Final Four va avea loc în 9-10 aprilie 2024.

În 2023, trofeul a fost câştigat de formaţia poloneză BM Stal Ostrów.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.