Echipa Minnesota Timberwolves, cum s-au numit micii jucători de la Colegiul Naţional Bănăţean Timişoara, a câştigat a treia ediţie a Jr NBA League Romania. La premiere a fost prezent şi Ghiţă Mureşan, în calitate de ambasador al baschetului românesc, alături de conducerea FR Baschet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Minnesota Timberwolves a câştigat la doar un punct, 29-28, în faţa celor de la Chicago Bulls, adică echipa Liceului Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, iar coşul victoriei a fost marcat în ultima secundă de Robert Groza. El a primit şi titlul de MVP al competiţiei de la Timişoara.

FOTO: FRB
FOTO: FRB

Ediţia 2023 a Jr NBA League Romania s-a disputat pe două conferinţe, la Timişoara şi Cluj, meciurile fiind urmate de faza finală. Medalia de bronz a revenit echipei Indiana Pacers, formată din elevi de la Şcoala gimnazială ”Ioan Bob” 1 din Cluj-Napoca, după meciul cu New Orleans Pelicans, cu elevi de la Liceul Teoretic ”David Voniga” Giroc, scor 13-7.

Ghiţă Mureşan s-a bucurat de eveniment şi a petrecut mult timp cu micii jucători de baschet, iar la final s-a fotografiat cu fiecare echipă.

La eveniment a participat şi preşedintele FRB, Carmen Tocală, alături de vicepreşedintele Mircea Cristescu, managerul forului, Cătălin Burlacu, antrenorul Dragan Petricevic, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Ghiţă Mureşan a ajuns de la Timişoara la Cluj-Napoca, unde va fi, luni, de la ora 19.00,protagonistul aruncării de începere a meciului 4 al finalei Ligii Naţionale, dintre U Banca Transilvania Cluj - CSM Oradea (scor general 1-2).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.