Campioana Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă miercuri, în deplasare, de Fenerbahce, scor 110-63 (59-24), în al şaselea meci din grupa A a Euroligii, competiţie în care evoluează în premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Milic 24 puncte, McBride 24, pentru Fenerbahce, respectiv Hristova 18, Nystrom 13, pentru Sepsi.

Miercuri mai sunt programate, în etapa a VI-a, meciurile dintre DVTK – Valencia Basket, Zaragoza - Famila Schio şi Lyon - UMCS Lubin.

În primele meciuri din grupa A, Sepsi a obţinut rezultatele: 57-85 cu Casademont Zaragoza, 58-70 cu Famila Schio, 65-76 cu UMCS Lublin, 57-68 cu Valencia Basket, 68-80 cu DVTK Miskolc. După şase etape, Sepsi Sf. Gheorghe ocupă locul 7, cu 6 puncte.

Campioana României s-a calificat în grupele Euroligii după ce a eliminat în preliminarii formaţia letonă TTT Riga (59-54, 63-62).

Sepsi va juca în următoarea etapă pe teren propriu, cu Lyon, în 29 noiembrie.

Meciurile din grupe se vor juca între 4 octombrie – 30 ianuarie, după care vor urma sferturile de finală (21 februarie – 6 martie) şi Turneul Final Four (12-14 aprilie).

Deţinătoarea trofeului este Fenerbahce, care joacă în grupa campioanei României.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.