Campioana U Banca Transilvania Cluj a anunţat, vineri, despărţirea de antrenorul secund Milorad Perović.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sezonul viitor va aduce schimbări la nivelul băncii tehnice. Mai exact, Mihai Silvăşan a decis să îşi formeze un nou staff tehnic, iar Milorad Perović nu va continua alături de U-Banca Transilvania. Pe această cale, clubul nostru îi mulţumeşte lui Pero pentru contribuţia avută în toţi anii petrecuţi la Cluj-Napoca”, a anunţat clubul pe site-ul oficial.

În vârstă de 63 de ani, Milorad Perović a venit prima dată la U BT Cluj în sezonul 2009-2010, fiind antrenor secund al lui Marcel Ţenter. De asemenea, antrenorul sârb le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe CSU Braşov şi Rapid Bucureşti, fiind de asemenea asistent la SCM Timişoara, Gaz Metan Mediaş, respectiv Steaua Bucureşti.

Milorad Perović a activat şi la echipa naţională, în calitate de antrenor secund al lui Marcel Ţenter, la EuroBasket 2017, competiţie care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca.

U BT Cluj i-a mulţumit antrenorului Milorad Perović şi pentru anii în care a activat la nivelul academiei clubului, fiind tehnicianul care a condus echipa la Adidas Next Generation Tournament în 2021. 

La nivel de seniori, Perović a fost parte din loturile U BT Cluj care au câştigat două titluri, o Cupă a României şi două Supercupe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.