Echipa de baschet masculin CSU Sibiu, medaliată cu bronz în 2023, a anunţat, duminică, prelungirea contractului cu jucătorul american Monyea Pratt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pratt (37 de ani) a mai jucat în România la SCMU Craiova şi CSM Focşani, având în palmares o Cupă a României şi un argint în Liga Naţională, ambele în sezonul 2018/2019.

Monyea Pratt şi-a început cariera profesionistă în 2010, în Germania, la Leipzig. Au urmat experienţe la Charleville-Mez. (Franţa), Salon Vilpas (Finlanda) şi KTP-Basket (Finlanda), înainte de a ajunge în România. 

”În primul rând vreau să mulţumesc pentru încă o oportunitate de a juca din nou pentru CSU. Sunt încântat şi pregătit să mă întorc şi să lucrez alături de băieţi. Haideţi să ne bucurăm de fiecare moment şi să creăm amintiri de neuitat! Hai, CSU!” a spus Monyea Pratt, după semnarea contractului.

La rîndul său, directorul CSU Sibiu, Horaţiu Floca, a declarat: ”Ne bucurăm să ne putem baza în continuare pe Mo, un jucator complet şi experimentat, care a adus mereu plus de valoare echipei noastre. Suntem convinşi că şi în acest sezon îşi va face simţită prezenţa pe parchet în fiecare aspect al jocului şi, ca de fiecare dată, va face tot ce depinde de el pentru a creşte la maxim nivelul de joc al coechipierilor săi şi, implicit, al echipei”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.