FC Barcelona a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-1), formaţia Celta Vigo, în etapa a XIII-a din LaLIga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Messi a marcat de trei ori, primul gol, în minutul 23, din penalti, şi celelalte două, în minutele 45+1 şi 48, din lovituri libere. Busquets a marcat şi el, în minutul 85, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Olaza, în minutul 42.

Într-un alt meci de sâmbătă, Real Madrid a învins, în depalsare, pe Eibar, cu scorul de 4-0 (3-0). Benzema a marcat de două ori, în mintele 17 şi 29, ultimul din penalti, Sergio Ramos a înscris şi el din penalti, în minutul 20, iar uruguayanul Federico Valverde, 21 de ani, a stabilit scorul final, cu primul lui gol în LaLiga.

Alte rezultate înregsitrate sâmbătă:

Alaves - Real Valladolid, scor 3-0;

Valencia - Granada, scor 2-0.

FC Barcelona şi Real Madrid sunt la egalitate de puncte, 25, în fruntea clasamentului, despărţite de golaveraj. Real Sociedad este pe locul 3, cu 23 de puncte şi un meci în plus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.