Cotidianul catalan Sport a anunţat, marţi, că FC Barcelona a ajuns la un acord verbal cu Neymar pentru ca atacantul brazilian, acum la PSG, să semneze un contract pe cinci ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa citată a precizat că Neymar este atât de dornic să plece de la campioana Franţei, încât nu a pus nicio condiţie Barcelonei şi a acceptat tot ce i-a oferit preşedintele Josep Maria Bartomeu pentru a reveni pe Camp Nou, inclusiv un salariu mai mic ca la PSG.

Neymar câştigă 36,8 milioane pe euro pe an de la PSG, iar Barcelona i-a propus numai 24 de milioane de euro, sumă apropiată de cea încasată înainte de a pleca din Spania.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În plus, brazilianul trebuie să renunţe la plângerea prin care le cere 26 de milioane de euro catalanilor, un bonus pe care l-a obţinut la o prelungire a contractului şi pe care Barcelona nu l-a mai achitat în momentul în care PSG a plătit clauza de reziliere a contractului jucătorului.

Pentru Barcelona urmează însă partea cea mai dificilă a tranzacţiei, o înţelegere cu gruparea franceză.

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.