Fotbalistul echipei CSU Craiova, Cristian Bărbuţ, a declarat duminică seară, că ar fi frumos play-off-ul cu echipa Dinamo printre formaţiile care vor lupta pentru titlu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ar fi frumos play-off-ul cu Dinamo, e o echipă bună, dar noi ne concentrăm pe meciurile noastre”, a spus Bărbuţ la Digi Sport, după meciul cu Dinamo, scor 2-2.

El a precizat că este supărat, deşi a marcat în partida de pe stadionul Dinamo. “Trebuia să mai marchez atunci, cu poarta goală, şi să închid jocul. La 2-1 dacă înscriam noi, am avut cred trei ocazii clare, cred că nu mai puteau să ne egaleze. Dinamo o echipă bună, într-un derbi se echilibrează orice amănunt”, a afirmat jucătorul.

Alexandru Mitriţă a afirmat, tot la Digi Sport, că s-ar bucura ca Dinamo să joace în play-off. El consideră că dinamoviştii s-au apărat foarte bine la meciul de duminică. “N-am ştiut să ţinem de rezultat şi am avut la 2-1 ocazie. Am jucat cu o echipă foarte bună, Dinamo s-a apărat foarte bine. Devis Mangia e supărat, am avut meciul în mână de două ori”, a spus Mitriţă, care crede că Alexandru Băluţă va pleca la o echipă din străinătate.

Formaţia Dinamo a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Dinamovistul Dan Nistor a trimis mingea în bară în minutul 90+3.

Au marcat Nemec '45+1 şi Daniel Popa '85 pentru Dinamo, respectiv Gustavo '22 (penalti) şi Bărbuţ '55 pentru CSU Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.