Fotbalistul echipei Concordia Chiajna, Ştefan Bărboianu, a criticat prestaţia centralului Iulian Dima la meciul cu Astra Giurgiu, pierdut cu scorul de 1-3, el precizând că arbitrul a fost contrazis chiar de unul dintre asistenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O înfrângere ciudată, poate că am înnebunit eu şi nu mai ştiu fotbal. Am făcut un joc bun şi în prima repriză. Faţă de alte meciuri în care am jucat slab, acum am practicat un joc bun, am avut şi ocazii. A venit acea fază în care şi-a bătut joc de întreaga echipă, de mine. Ia, du-te acasă Bărboiene şi culcă-te şi odihneşte-te şi încearcă să te refaci psihic că a greşit un arbitru. Bun, n-a văzut el, bine, bă, dar când un tuşier îşi spune <<Nimic, Nimic, Nimic>>. Pe ce lume trăim, mă, oameni buni? Şi noi jucătorii greşim şi el greşeşte. Dar când colegul tău îţi spune că nu e nimic. Am auzit şi eu şi alţii. Toată banca a auzit. Sunt mulţi. Înseamnă că toată Concordia a înnebunit şi el e super. Noi mergem acasă, strângem rândurile, mai trece o etapă, vedem ce va fi, psihicul joc. Ei se duc, se liniştesc acasă, etapa următoare arbitrează. Eu i-am respectat, nu ştiu dacă de când sunt în fotbal m-aţi auzit vreodată vorbind un arbitru de rău, dar când îţi baţi joc. Mă duc acum acasă şi mă uit pe pereţi ca prostul. Centralul mi-a zis că e henţ. I-am zis tuşierului să-i spună ce a zis, nici nu mi-a răspuns. Nici măcar nu s-a uitat în ochii mei" a spus Bărboianu la Digi Sport.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, arbitrat de Iulian Dima.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Begue ’49, Alibec ’76 (dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu) şi Llullaku ’88. Pentru oaspeţi a înscris Leca ’73.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.