Fotbalistul echipei Concordia Chiajna, Ştefan Bărboianu, care s-a accidentat grav la meciul din deplasare cu ASA Târgu Mureş, a declarat că a avut dureri foarte mari, rotula deplasată şi genunchiul umflat, el menţionând că a stat mult pe targă, în ploaie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost nişte dureri groaznice. M-au mai lăsat acum. Rotula nu mai era în poziţia ei, era deplasată, şi genunchiul foarte umflat. Nu-mi mai amintesc foarte bine nimic din acel moment. Ăsta este fotbalul, din păcate. Am avut ghinion şi sper ca la RMN să fie o veste cât mai bună. Mi-e teamă să nu fie ruptură de ligamente încrucişate. Am stat mult pe targă, în ploaie. La un moment dat nu mai simţeam durerea din cauza frigului şi am cerut să fiu urcat în salvare pentru că eram ud, aveam echipamentul plin cu noroi şi am cerut să mă bage în salvare pentru că nu mai puteam de frig. Am spus că nu vreau să ajung la spital, pentru că îmi era foarte frig şi voiam să mă ducă în vestiar. Am refuzat să iau algocalmin pentru că nu avea cum să mă ajute un algocalmin, la ce dureri am avut. La spital au fost oameni care s-au purtat frumos cu mine, dar şi oameni care m-au ignorat", a spus Ştefan Bărboianu la Dolce Sport.

Fundaşul echipei Concordia Chiajna, care a suferit o accidentare gravă la genunchi în minutul 73 al meciului cu ASA Târgu Mureş, a aşteptat în ambulanţă finalul întâlnirii pentru a fi dus la spital, deoarece la stadionul Transil nu se afla decât un singur medic.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conform Digisport, medicul a rămas în tribune până când partida s-a încheiat, întrucât, cei de la ASA Târgu Mureş nu au asigurat niciun alt doctor la joc şi, conform protocolului, un meci nu se poate disputa fără medic, iar ambulanţa, la rândul ei, nu poate pleca fără medic.

Duminică, ASA Târgu Mureş a precizat, pe site-ul oficial, că la meciul cu echipa Concordia Chiajna a asigurat două salvări, echipate conform regulamentului şi verificate la începerea partidei de către oficiali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.