Fostul preşedinte american Barack Obama a devenit partener strategic al NBA Africa, a anunţat NBA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“NBA a fost mereu un ambasador pentru SUA – folosind sportul pentru a crea legături mai adânci în lume, şi în Africa, baschetul are puterea de a promova oportunitatea, starea de bine, egalitatea şi responsabilizarea pe continent. Investind în comunităţi, promovând egalitatea de gen şi cultivând iubirea pentru baschet, cred că NBA Africa poate face diferenţa pentru mulţi dintre tinerii africani. M-a impresionat dăruirea Ligii pentru Africa, inclusiv leadership-ul arătat de mullţi jucători africani care vor să dea înapoi ţărilor lor şi comunităţilor. De aceea sunt mândru să mă alătur NBA Africa”, a declarat Obama.

Barack Obama va contribui la eforturile NBA cu privire la responsabilitatea socială, inclusiv la programe şi parteneriate care susţin egalitatea de gen şi incluziune economică.

NBA este de mai mulţi ani în Africa. Sediul său din Africa a fost deschis la Johannesburg, în 2010.  

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.