Jucătoarele Irina Bara, locul 116 WTA şi favorită 2 în calificări, şi Laura Ioana Paar, numărul 198 WTA şi cap de serie 11, au acces, sâmbătă, în ultimul tur al calificărilor la turneul de la Linz, cu premii de 202.250 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bara a învins-o în primul tur pe germana Katharina Gerlach, locul 243 WTA, scor 2-6, 6-3, 6-4, în două ore şi 35 de minute. Paar a profitat de abandonul adversarei sale, slovaca Rebecca Stamkova (204 WTA), în setul trei al confruntării din prima rundă, la scorul de 5-7, 7-5, 2-0. Meciul s-a încheiat după două ore şi un sfert de joc.

Pentru un loc pe tabloul principal, Paar o va întâlni pe sportiva franceză Oceane Dodin, numărul 114 mondial şi favorită principală în calificări. Bara va juca împotriva sportivei croate Jana Fett, locul 235 mondial.

În calificări joacă sâmbătă şi Jaqueline Cristian, locul 169 WTA şi favorită 8, care o va întâlni pe austriaca Mira Antonitsch (641 WTA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.